CheryClub Odessa

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » CheryClub Odessa » Автотреп обо всем и не о чем » Автозапчастини


Автозапчастини

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Доброго дня. Підкажіть де можна вигідно купувати запчастини для авто?

0

2

Найвигідніші умови співпраці пропонує інтернет-магазин АльтСтар https://altstar.ua/sistema-zazhiganiya Я тут запчастини для системи запалювання замовляв, все якісне та на сайті магазину можна легко знайти все що потрібно. Усі представлені товари в онлайн каталозі виключно оригінальної якості та супроводжуються гарантійним терміном. Якщо є питання, Ви можете отримати професіональну консультацію менеджерів компанії.

0

3

Порадьте й мені де узяти масляні фільтри на іномарки?

0

4

А ви живете? Ви по інтернету хочете замовити? Я маю один перевірений сайт Тяга, тут брали місяць тому фільтр масляний 90915-YZZE190915-YZZN2 на свою Тойоту. Тут є й інші варіанти по фільтрам, почитайте опис, попитайте у менеджера магазину - він вам порадить конкретно шо на вашу автівку підійде. Тут товари нормальні, ціни теж не високі,  тому замовляйте та ні про що не переживайте.

0

5

Мне надо русификацию Ауди сделать. Сколько это стоит и что для этого надо?

0

6

В каком городе вы ищете такие услуги? Я сейчас  в Харькове нахожусь и могу тут посоветовать хорошую мастерскую. Смотрите, мой кум ездил делать русификацию Audi в Харькове https://retrofit.in.ua/ru/rusifikacija- … ib3-mmi3g/ в компанию Retrofit. Он свое авто пригнал из-за границы в своем время, потом как-то все закрутилось - то карантин, то война. Теперь вот только решил машиной заняться, чтобы жена могла ездить на ней нормально.

0


Вы здесь » CheryClub Odessa » Автотреп обо всем и не о чем » Автозапчастини


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz