CheryClub Odessa

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » CheryClub Odessa » Приколы клуба и не только » косметика для обличчя


косметика для обличчя

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Яка у вас доглядова косметика для обличчя?

0

2

Надаю перевагу тільки дорогій органічній косметиці, один із моїх улюблених засобів - денний крем проти старіння  це натуральна косметика для обличчя преміум класу, яка не залишить байдужою ні одну жінку. Легкий крем наноситься тонким шаром, усуває подразнення та дрібні недоліки шкіри. Після щоденного використання цього крему  шкіра не потребує ніяких фільтрів, виглядає просто чудово.

0

3

косметика должна с хорошим составом быть

0

4

Я уже багато років користуюсь косметикою, яку сама роблю, бо тільки тоді я можу бути впевнена в тому, що там нормальний склад. Обов’язкове зволоження, кислоти та відновлення, і ніяких проблем зі шкірою. Все купую тут https://www.aromasoap.com.ua/ua/kompone … kosmetiki, бо ціни не кусають а компоненти якісні. Хоча, для своєї краси нічого і не шкода, догляд виходить доволі бюджетний. Навіть пару рецептиків собі там знайшла нових.

0

5

Хочу порадити Вам придивитися до органічної натуральної косметики в магазині "Органічна Крамниця"  https://organic-store.in.ua , яка складається переважно з трав'яних екстрактів і відварів. Вона ввібрала весь досвід і знання стародавніх предків, що володіють рідкісним здоров'ям і красою. Консервантам і барвникам тут немає місця: шкіру, волосся і нігті лікує сама природа. Ефірні олії лаванди, розмарину, троянди та інших квітів використовують під час виготовлення органічної косметики для ароматизації доглядових продуктів.

0

6

Мені нещодавно знайома порадила цей магазин https://greenvisa.com.ua/category/natur … dlya-tila/ то я тепер тільки у них замовляю натуральну косметику. У них є як і гелі, так і шампуні, в тому числі крему для обличчя, і ще дуже багато корисних товарів, які можуть вам стати в нагоді. Якість відмінна, вже не раз замовляв, то ніколи не було жодних претензій.

0


Вы здесь » CheryClub Odessa » Приколы клуба и не только » косметика для обличчя


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz