CheryClub Odessa

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » CheryClub Odessa » Автотреп обо всем и не о чем » Видалення зуба


Видалення зуба

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Як довго може бути запалення після видалення зуба?

0

2

Його взагалі не повинно бути. Ось у яких випадках буває запалення після видалення зуба https://mydentist.ua/ukr/diseases/alveolit/ І з цим потрібно іти до лікаря, і чим швидше, тим краще, бо запалення може призвести до остеомієліту щелепи. Тільки шукайте хорошого стоматолога з позитивними відгуками.

0

3

По подобным вопросам вас должен был проконсультировать врач. Советую записаться вот сюда https://stomaline.com.ua/ на консультацию, дабы избежать усложнений. Советую обязательно записаться на прием если Вам нужен высококвалифицированный и добросовестный стоматолог.

0

4

Я сама нещодавно зверталася до стоматології Ума Клінік з приводу видалення зуба https://uma.dental/uk/vudalenia-zuba  . Хірург дуже чуйно поставився, провів видалення дуже складного зуба швидко, а головне безболісно, ​​потім він дав рекомендації, як доглядати порожнину рота надалі. Я все чітко виконала та загоєння дуже успішно пройшло. Тепер ми тільки до них звертатимемося з проблемами стоматології. Побільше таких фахівців і люди б не боялися вчасно пролікувати зуби, не запускаючи хворобу.

0

5

А чи не замислювалися ви встановити собі вініри? Я ось недавно прочитав цікаву статтю в інтернеті, так виявляється, що завдяки даному способу, можна зробити хорошу реставрацію зубів. Може, хто робив собі? І може поділитися відчуттями

0


Вы здесь » CheryClub Odessa » Автотреп обо всем и не о чем » Видалення зуба


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz