CheryClub Odessa

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » CheryClub Odessa » Разные раздачи » У якій аптеці купляти?


У якій аптеці купляти?

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Привіт. У кого як, а у мене новини так собі. Захворів батько. Дуже схоже на корону. Лікар виписав цілий перелік медикаментів. Може хтось мені порадити, у якій аптеці це все добро купляти, щоб хоч трохи дешевше вийшло?

0

2

Ой, а говорять же, що гроші йдуть за пацієнтом, й щ лікування все у стаціонарі безкоштовно. Так що, це не правда, чи що? Ви самі всі ліки купляєте? У лікарні нічого не дають?
Пишуть одне, а на ділі виходить зовсім інше.

0

3

Shark написал(а):

Ой, а говорять же, що гроші йдуть за пацієнтом, й щ лікування все у стаціонарі безкоштовно. Так що, це не правда, чи що? Ви самі всі ліки купляєте? У лікарні нічого не дають?
Пишуть одне, а на ділі виходить зовсім інше.

Ви як з Луни звалилися. Де це у нас ліки безкоштовно дають. Хіба що у обіцянках. А обіцянка, самі знаєте, цяцянка ) .
Хоча, не знаю, може у лікарні що й дают. Але ми лікуємося дома, чому я дуже рада, взазалі-то.

0

4

Я б вам порадив купляти ліки у аптеці D.S https://apteka-ds.com.ua/    Це, взагалі-то, мережа аптек, вони у кожному місці є. Ціни там дуже гарні. А щоб зекономити, можна ще резервувати ліки через сайт. Так, до речі, можна знайти найдешевші ліки у цій мережі. А ще можна побачити там всю інформацію - прочитати анотацію, подивится, які є аналоги - препарати з такою ж діючою речовиною, але з іншою назвою.
Я так уже давно ліки купляю. Дуже зручно та экономно.

https://skr.sh/s/170122/NS1rXkLY.jpg

0

5

Хто може порадити де в Одесі придбати тонометр і безконтактний термометр?

0

6

nunti написал(а):

Хто може порадити де в Одесі придбати тонометр і безконтактний термометр?

Це не проблема, подивіться варіанти медичного обладнання в цьому інтернет-магазині.
Тонометри в Одесі https://bt.rozetka.com.ua/tonometry/c2635172/page=3/ з доставкою по місту у них точно є.
Уже не перший паз купую. Один мамі замовляла, а інший бабусі. Обидва рази з доставкою.
Все максимально швидко привезли.

0

7

буду знать куда обращаться

0

8

Я хочу поділитися своїм досвідом використання капсул Метеоспазміл. Якщо ти теж страждаєш від спазмів у животі, болю і здуття, то ці капсули - саме те, що тобі потрібно! Я довго мучилася з цими проблемами, поки не знайшла цей сайт. Тут є все, що мені було потрібно для повноцінного розуміння причин і лікування моїх неприємних симптомів. Детальний опис препарату, його дія та склад допомогли мені зрозуміти, що Метеоспазміл - найкращий вибір. Але найголовніше, на сайті https://meteospasmyl.ua/ є статті про синдром подразненого кишківника, які допомогли мені зрозуміти, що це не просто ще одна незручність, а серйозна проблема, яку потрібно вирішувати. Інструкція теж дуже докладна і зрозуміла, я не відчувала жодних труднощів у застосуванні капсул. Більше я не переживаю про те, що не знайду потрібні ліки в аптеці, адже аптеки, де можна їх придбати, вказані на сайті. Рекомендую всім, хто зіткнувся з подібними проблемами.

0

9

Довольно доступные цены на лекарства вы сможете найти в этой аптеке. Например, средство для потенции в аптеке https://city-pharm.com.ua/medikamenti/m … tenciya-73. Покупать в интернет аптеках выгодно ведь вы можете сделать сравнение цены на разных сайтах и купить там где выгоднее всего.

0

10

Ищу сайт, где можно купить дженерики для потенции. Кто мне такой подскажет?

0

11

Знаю я один такой сайт docpotency с дженериками для потенции, мы здесь заказывали препарат Vidalista 5 mg
Выбрали его по отзывам в интернете, конечно, это не совсем правильно, но как-то стыдно было идти к доктору с такими вопросами. Пока все нормально, я ими не злоупотребляю и меня вполне устраивает такое положение вещей)

0

12

я покупаю в той котора ближе к дому

0


Вы здесь » CheryClub Odessa » Разные раздачи » У якій аптеці купляти?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz