CheryClub Odessa

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » CheryClub Odessa » Разные раздачи » Таргет


Таргет

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Маю інтрент-магазин одягу, але продажі бажають кращого. То ж вирішила, що потрібно напевно підключати таргет. Можливо хто знає, де пройти хороші курси по таргету, бажано щоб з практичними завданнями та супровідом куратора.

0

2

Дуже велика конкуренція на сьогодні, тому потрібно вчитись просувати товар через рекламу, правильно підбирати ЦА та взаємодіяти з нею.  Потрібно шукати  хороші якісне навчання, яке дійсно допоможе збільшити продажі.

0

3

Таргет один із найкращих методів залучити аудиторію, просувати товар. Але потрібно робити це правильно, не просто зливаючи бюджет. Таргетована реклама в останні роки стала потужним рекламним інструментом, який може охопити величезну аудиторію, збільшити ваші продажі. На навчання рекомендую записатись до https://newlook.ua/target/target доступна ціна і корисна якісна інформація. Є практична частина, супровід куратора, домашні завдання. Детальніше ознайомитись можна на сайті навчальної програми.

0

4

Заинтересованы в результативном плане развития вашего интернет-магазина? Тогда вам стоит обратиться к специалистам в агентство BOGAT.DIGITAL - https://bogat.digital/ru/kompleksnoe-pr … magazinov/ и их специалисты помогут вам  с продвижением магазина. Они не действуют вслепую, а используют реальные маркетинговые данные для планирования работ. Здесь вам помогут обеспечить магазин постоянным трафиком заинтересованных клиентов.

Отредактировано Аринушкакузова (Сб, 17 Фев 2024 01:15)

0


Вы здесь » CheryClub Odessa » Разные раздачи » Таргет


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz