CheryClub Odessa

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » CheryClub Odessa » Автотреп обо всем и не о чем » росія напала на Україну


росія напала на Україну

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

За час війни росія вбила вже 450 дітей

▪️Станом на ранок 17 грудня понад 1313 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф: 450 дітей загинуло та понад 863 отримали поранення.

▪️Найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 428, Харківській - 267, Київській - 117, Миколаївській - 80, Запорізькій - 78, Херсонській - 74, Чернігівській - 68, Луганській - 65, Дніпропетровській - 39.

▪️16 грудня внаслідок влучання ворожої ракети в житловий будинок в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області півторарічна дитина загинула. Ще четверо дітей віком від 3 до 10 років отримали поранення.

▪️Через бомбардування та обстріли збройними силами рф пошкоджено 3126 закладів освіти. 337 з них зруйновано повністю.

Діти війни (https://childrenofwar.gov.ua/) - платформа, на яку можна повідомити та знайти всю інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни рф проти України.

https://forumupload.ru/uploads/0019/77/35/1672/t198132.jpg

0

2

Повітряні сили ЗСУ знищили тридцять "Shahed"

За ніч виявлено близько тридцяти п’яти ворожих БПЛА. Лише в повітряному просторі Києва було зафіксовано понад 20 ворожих БПЛА. Сили ППО знищили біля 15.

Як і минулого разу ударні БПЛА запущені зі східного узбережжя Азовського моря.

https://forumupload.ru/uploads/0019/77/35/1672/t325911.jpg

0

3

Один ракетний удар забрав життя подружжя Корнейчуків та їх маленького сина Тимофія. Ще один семирічний син залишився сиротою.

Один ракетний удар — примха ворога, яка дорівнює скаліченим життям і безневинним смертям.

Олександр і Людмила Корнейчуки працювали на шахті «Гвардійська» Криворізького залізорудного комбінату. Лише рік тому вони придбали квартиру, де мали б проживати свої найрадісніші спогади.

Не пробачимо ворогові його злочинів проти українського народу! Ніколи. Вічна пам‘ять загиблим.

https://forumupload.ru/uploads/0019/77/35/1672/t139564.jpg

0

4

росіяни обстріляли Курахове: щонайменше одна людина поранена

Обстріл по центру міста був близько 21-ї години.

«Напевно знаючи, куди цілять, і розуміючи, що завдадуть шкоди лише цивільним. Це не перший обстріл Курахового за сьогодні. Кількома годинами раніше російські окупанти великокаліберною артилерією цілили по інфаструктурним об'єктам, намагаючись позбавити людей газу, світла й тепла», - повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

https://forumupload.ru/uploads/0019/77/35/1672/t801207.jpg
https://forumupload.ru/uploads/0019/77/35/1672/t343767.jpg
https://forumupload.ru/uploads/0019/77/35/1672/t36206.jpg
https://forumupload.ru/uploads/0019/77/35/1672/t242778.jpg

0

5

Окупанти в Криму змушують кримчан залишати нерухомість на пляжах для будівництва окопів

«Як стало відомо Представництву, окупанти продовжують готувати окопи. У с. Міжводне місцевих мешканців, які мають нерухомість на пляжі, змушують все звільнити та залишити, бо заважають “дєлать оборонітільниє сооруженія», - повідомило Представництво Президента України в АРК.

Окрім того, у представництві акцентують, що мілітаризація Криму набирає обертів. Так званий «керівник» окупаційної адміністрації сергій аксьонов заявив, що планується збільшення показників військово-промислового комплексу півострова у 2023 році. Також окупанти почали активну експлуатацію місцевих підприємств у військових та оборонних цілях. Так, у м. Саки підприємство ТОВ «Спектр-Поставка» почало виготовлення тетраедрів.

0

6

росіяни на Херсонщині обстріляли авто італійських журналістів

Репортер Клаудіо Локателлі та фоторепортер Ніколо Челесті пересувалися на легковому авто з великим написом "преса".

У машину потрапили щонайменш декілька дрібних уламків, продірявивши двері та розбивши скло з обох боків передніх сидінь. Локателлі отримав легке поранення шиї за вухом, схоже, від уламка. Після першого близького прильоту, який пошкодив їм машину, поруч був ще один.

В описі відео Локателлі пише, що стріляли "з протилежного берега Дніпра, де стоїть російська армія". Як розшифрувало його коментарі з відео італійське ANSA, журналіст вважає обстріл зумисним, тому що поблизу більше нікого не було і машина чітко маркована.

https://forumupload.ru/uploads/0019/77/35/1672/t915080.jpg
https://forumupload.ru/uploads/0019/77/35/1672/t235704.jpg

0

7

росія і білорусь продають деревину в ЄС під виглядом казахстанської і киргизької

москва і мінськ були основними постачальниками лісової продукції для ЄС. Євросоюз розраховував скоротити доходи режимів путіна та лукашенка на мільярди євро, заборонивши купувати у них лісоматеріали. Але тепер купують їх під виглядом казахстанського й киргизького лісу, - йдеться у розслідуванні Білоруського розслідувального центру, литовського видання Siena і організації журналістів-розслідувачів OCCRP.

Території Казахстану і Киргизстану майже не вкриті лісами, обидві країни практично не виробляють деревину. Але, за документами, імпорт дерева до ЄС із цих двох країн за пів року зріс у 66,6 раза порівняно з попереднім роком. Більшість ввозиться через Латвію, Литву, Польщу, Німеччину й Данію.

0

8

путін погодився на пропозицію шойгу збільшити чисельність російської армії до півтора мільйона осіб

Це майже в півтора раза більше, ніж за його останнім указом. Тоді передбачалося збільшення чисельності російської армії на 137 тисяч осіб, до 1,15 млн

0

9

"Вагнерівці" збираються імітувати обстріл білорусі з боку України, - Центр національного спротиву

"Найманці розділені на дві групи (80-90 осіб) й прибули в район села Крупейкі (Лоєвський район, Гомельська область) для виконання завдань. В розпорядженні груп перебуває легкоброньована техніка і тентовані вантажні автомобілі. Групи посилені інженерними підрозділами", - йдеться у повідомленні.

В Центрі нагадали, що водночас білорусь запровадила тимчасове обмеження на в’їзд та вхід у межах прикордонної смуги Лоєвського району Гомельської області.

"Одним зі сценаріїв провокації є обстріл території білорусі нібито з боку ЗСУ", - зазначили в Центрі нацспротиву.

0

10

Греція закрила свій повітряний простір для літаків з білорусі

Таке рішення пов'язане зі зростанням побоювань щодо можливої прямої участі білорусі у війні росії проти України, - повідомляє Pentapostagma з посиланням на офіційну директиву.

"Відповідно до рішення ради, літакам, що експлуатуються авіаперевізниками білорусі, забороняється посадка, зліт з території Греції або проліт над її територією", — сказано в директиві.

Крім того, директива забороняє грецьким авіаперевізникам виконувати польоти до Мінська та залітати у повітряний простір білорусі.

0

11

В окупованому Маріуполі пролунав потужний вибух

В Маріуполі пролунав потужний вибух з епіцентром в районі вул. Купріна. Вибухову хвилю почули по декількох районах міста. Одразу після вибуху над містом з’явились гвинтокрили, що рушали в бік Бердянська на великій висоті. Подробиці з’ясовуються, - повідомив радник законного міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

0

12

На бєлгородщині росіяни зводять «засічну смугу»

«В Білгородській області в районі н.п. Устинка триває будівництво лінії оборони, яка включає: протитанкові рови шириною 4 метри, бетонні піраміди, мінні загородження, взводні та ротні опорні пункти», - повідомили у ЗСУ.

Очільник області в’ячеслав гладков прокоментував необхідність створення такої глибокоешелонованої лінії оборони так: «Мы не собираемся уходить» та назвав її «засічною смугою». У ЗСУ нагадали, що так називалася лінія укріплень, створена на південних кордонах московського царства у XVI-XVII століттях. Вона допомагала захищатися від набігів з боку Кримського ханства.

0

13

Гендиректор МАГАТЕ їде в москву, щоб говорити про зону безпеки навколо ЗАЕС

Про візит Гроссі в москву повідомив представник рф при міжнародних організаціях у Відні, також заплановану поїздку підтвердив речник МАГАТЕ.

Водночас, як заявив прессекретар кремля дмитро пєсков, під час перебування у москві гендиректор МАГАТЕ не зустрічатиметься з президентом рф володимиром путіним. Натомість заплановані переговори Гроссі з представниками міністерства закордонних справ, росгвардії, росатому та ростехнагляду.

Нагадаємо, раніше гендиректор МАГАТЕ Рафаель Гроссі висловлював сподівання досягти угоди з росією та Україною про створення зони фізичної та ядерної безпеки навколо Запорізької атомної електростанції до кінця цього року.

0


Вы здесь » CheryClub Odessa » Автотреп обо всем и не о чем » росія напала на Україну


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz